Over Africa Expert center

Expert Center staat midden in de samenleving als partner en brugbouwer tussen de overheid en zijn gerelateerde instellingen, bedrijfsleven, ontwikkelings-en migranten organisaties en particulieren.

Onze diensten en service zijn uitgebreid (enquête, onderzoek, controle, organisatie van conferenties en voorlichting, marktonderzoek en projectontwikkeling). Wij willen ons onderscheiden in grondig onderzoek en advies op maat in Afrika in het kader van internationale samenwerking waar deze dienst een behoefte is voor Europese landen.

Goed investeringsadvies krijgen is van cruciaal belang voor iedereen. Er bestaat een hele waaier aan mogelijkheden maar wetgeving, wisselkoersen, cultuur, conflicten en andere aspecten kunnen de keuze zeer complex maken. Hoe het maximum uit je veilige investering halen is een belangrijke beslissing en Expert Center neemt hiervoor de tijd, doet het onderzoek om jouw de beste opties voor te leggen.

Niet vergeten dat alleen de economische investeringen kunnen Afrika van de armoede reden, het bestaan van Expert Center is voor Internationale Samenwerking om meer investeerders uit Nederland en Europa naar Afrika te trekken.

Wij zijn gespecialiseerd en wij hebben deskundigheid op arme landen in Afrika vooral landen in conflicten en oorlogen. Expert Center geeft impuls en nieuwe ideeën over investeringsmogelijkheden en internationale samenwerking in landen in Afrika. Hieronder kunt u via de getoonde link in het kort kijken wat wij voor u kunnen betekenen zowel in Nederland als in het buitenland.

Slider by webdesign